1 ary nyh ... :)


Olaa my lurvely blogger ... 
Now, waktu menunjukkan pukul 3.05 a.m .. Tapi aq still lg tak dapat nak melelapkan mata aq nyh .. Aq pown xtaw la pew sebab nye.. Maybe aq terlalu rndukan si gom0k agaknyer .. Ntah la .. Da lame aq xspent tym ngan dyer .. Hurmm .. tak pe laa .. Lagi pown aq fhm yang dyer bz ngan kerja dyer .. Aq plak bz ngan study aq .. Lebey-lebey lagi aq dew mase 2 minggu jewk lagi sebelum Final Exam .. 
Hahh.!!! FINAL EXAM .. Oh no .. aq tak prepare pape pown tok exam nyh .. Cam ner aq nak jawab exam aq tu nanti .. Huhuhu .. tak pew lah .. aq still lagi dew mase lbey kurang dalam seminggu tok study blek sume subjek yang msok exam nanti .. Harap-harap la dew soalan yang terbocor nanti .. Hahahaha .. Jahatnyer aq nyh .. 
Hari nyh , pagi-pagi lagi aq da kne kejut .. Thanx sangat-sangat la sbab da kjut aq nyh ngan cara jeritan KAU yang macam kuntilanak tu .. Pagi-pagi da memekak .. Tak respect lgsung orang tengah tidur .. Cube kalau KAU tengah tidur n aq memekak n melalak kuat-kuat .. Ko suke ark .. Pew jenis manusia pown aq xtaw la Kau nyh .. Bukan aq tak penah sound .. Tapi KAU tu memang sengaja nak bg aty aq nyh panas ..Huhh!!! tension aq jumpe org cam KAU nyh ...........
Hari nyh jugak aq lalui hari yang penuh dengan kebosanan .. Pukul 10.30 g kolej .. Habis kelas pkul 11.30 .. Sebelum balik td aq n da genx kne g amik slip mata pelajaran untuk sem dpn .. So aq pown g la .. Bawu-bawu jewk sampai, tibe-tibe jewk miss ***** teros nak marah-marah aq sbab aq xdtp untuk perjumpaan PP yang pertama .. Da aq skit .. cm ner aq nak g .. Pas tu bley plak dyer membebel kt aq cakap bende nyh xpntg la ape la .. Huhh ..!! Masalah nyer yang xdatang tu ramai .. Tapi pew masalah dyer nak attack aq s0wg jewp .. Huhh..!!! TENSION3!!!!!!!!
Blek jewp dr kolej .. Aq ngan mmbe-mmbe aq g mkn dlu n pas tu tros blek 0stel .. Sampai-sampai jewk ostel .. Lagi bertambah ase keboringan aq nyh .. Aq pown bkak lappy aq skejap n pas tu aq pown tdo .. Petang tu aq terjaga blek n pk nak wat pew nyh .. Pas tu aq pown try la mcg mmbe aq sowg nyh ajk kua g mnum-mnum n lepak-lepak jap .. Mulenye aq igt kn dyer xnak .. Tapi dye nak plak .. Aq pown kua laa ngn membe aq tu .. Lepas tension lepak kt STARBUCK Jusco .. Memang da lame aq xmnum air kt starbuck tu .. Perghhhh .. !! hilang ase beban yang ade kat kpale otak aq nyh .. mnum starbuck smbil mghirup udara kt lua tu .. hehehhehhe .. Pape pown thnx sangat-sangat yerk c0z da blanje aq mnum starbuck kawan lame .. !!
Da sampai ostel aq online sambil makan burger .. Sampailah ckunx aq xtdo lagi ... Lame nyer .. Esok aq dew klas pagi plak tu .. Tak taw la cm ner keadaan aq dalam klas nanti .. Hurmmm..
Ok la my lurvely blogger .. Mata aq nyh pown da mule ngantok ... Aq tdo dlu .. nanti kalau dew story lg aq tulis k .. daaaa cumerrr .. :)
Fuhhh .. cdap nyerrr .. tp harganya pown cdap jgak .. huhuhu


mAceh bab bace .. jGn lUpe like n kOmen okEyy

1 comment:

+cOpyriGht and design by Leeyana Anaily+