Wat ape uh .. ??


Olaa my lurvely blogger ...
Now aq nak story ape yang aq slalu wat bile tym aq tengah tak de keje 
or tym aq tengah bowinx glerr ..


  1. Yang pertama , kalau mo0d aq tengah rajin aq akan kemas sumer barang-barang kt bilik aq tu .. Klau terlebih rajin , abiz 1 rumah aq bersihkan .. Sampai lah aq ase puas aty n sampailah aq da hilang rase bowinx ..
  2. Yang kedua plak .. Aq akan ambik sumer bende yang boleh dibasuh n aq basuh lah .. Tak kisah lah baju kew , bunga-bunga hiasan dalam rumah tu kew .. (hehe .. da bsuh nnt hias lah balik kat pasu 2 ..) Pew lagi ea .. Basuh motor eg0 kesayangan aq tu kew .. Mo0p lantai kew .. Banyak lagi laa ..
  3. Yang ketiga plak .. Pew lagi .. Kalu da dew brodband n lappy .. On9 lorhh ... Aq akan on9 smpai lah aq ase bowinx ... Bukak fb kew .. Bukak blog aq yg tersyg nyh kew .. Chat ngn mmbe or wat story kt blog .. Macam-macam lah bley wat kalau da dew internet nyh ..
  4. Yang keempat .. aq akan makan walaupun perut aq nyh tak lapar ..Tak kisah lah makan pew pown .. Nasi kew , coklat cadbury kew , keropok kew .. Pape lah yang bley dimakan .. Sebab aq nyh memang suke makan pown ..
  5. Yang kelima .. aq nyh nyh suke dengar lagu .. tak kisah lah kat lappy yg aq syg nyh or kat radio .. Kalau kat radio , aq slalu  bukak channel HOT FM , SURIA FM , ERA FM n HITZ  FM ..Memang layan laa kalau bukak channel nyh .. Lagu yang di keudarakan sume nyer best-best ..Klau kt lappy .. Besenyer aq dengar lagu yang aq d0wnld tu jewk laa .. Tak kisah lah .. Janji layannn ...
  6. Yang keenam .. Aq tak kan penah lupe untuk luang mase aq tok men2 dengan kucing aq .. Seronok sangat bile dapat bergurau n baring same-same dengan kucing aq .. Huhuhu .. cyg my cat so0o0 much ..
  7. Yang ketujuh .. Kalau family aq dew kat umah .. Aq pew lagi bergosip la ngn my mum .. Bukan nyer slalu dapat spent tym ngn dowang .. Yew laa .. aq kan bz study .. my mama n ayah plak bz meniaga .. Bile da dapat peluang .. Memang spent tym giler-giler la ngn my family..
  8. Yang kelapan .. Aq akan g umah bez fwenx aq n lepak sampai tak larat nak lepak da .. Bile da jumpe mmbe-mmbe aq tu .. Memang tak ingat dunia laa .. Story sana , story sini .. Gosip-gosip .. hahaha .. Memang seronok la dapat lepak dengan dowang ...
  9. Yang kesembilan .. Huhh!! bende nyh yang aq paling suke wat .. Edit gambar-gambar yang aq da shoot sana , shoot sini .. huhuhu .. Kebanyakkan gambar aq , aq edit kt PHOTOSHOP , PHOTOSCAPE n PICNIK .. Memang puas aty laa bile da edit gambar-gambar nyh .. Nampak lagi cantik .. Gambar lagi terang .. huhuhu .. Aq sebenarnyer memang minat gilerr dengan multimedia nyh .. Tapi aq tak berkesempatan nak blaja bidang nyh .. So aq juz blaja cket-cket melalui gambar-gambar yang aq edit nyh ... Dapat lah jugak tambah kan ilmu pengetahuan aq nyh .. ngee~
  10. Yang kesepuluh n da last skali .. bende yang aq sangat10000x suke wat bila bowrinx .. TIDUR !!! .. Huhh .. Nyaman nyer biler dapat tdo yang cukup .. Tapi tdo lame-lame pown xbgoz jgak .. Nanti wat sakit-sakit badan jewk .. Yang paling sakit nanti ,  kepala la .. So aq tdo juz untuk mendapatkan rehat yang secukup nyerr .. 
dari cney la aq blaja edit2 pic nyh .. 

So kawan-kawan .. Nyh la aktiviti aq dikala aq keboringan ... Hehehehe .. Sebenarnye banyak lagi .. Tapi nanti takowt kalau aq cerita sampai ta0n depan pown xabiz .. :) .. Sebab aq nyh dew jewk bende nak wat .. Lebey-lebey lagi kalau aktiviti luar .. Hurmm .. ok lah .. Sampai cney jewk la k my lurvely blogger .. Nanti kalau dew story mory .. Aq citer lagi k .. Daaaa ....




thnx photoscape coz da pic aq lbey cntek .


Nyh la radio yang slalu teman aq biler aq borinx .. :)
har3!! .. tidur tym ... dun disturb ok ..!!




mAceh bab bace .. jGn lUpe like n kOmen okEyy

No comments:

+cOpyriGht and design by Leeyana Anaily+